May 31, 2012

Locuri/lucruri de noi preferate - partea a III-a


Cauti ceva care sa te inspire in aceste zile nehotarate de primavaraUita-te mai departe deoarece avem ceva pentru tine. Dorim sa va incantati ochi cu fotografii realizate in Sighisoara.
Si daca va asteptati la poze cu cele 9 turnuri medievale ramase, ne pare rau, insa va trebui sa le descoperiti singuri, pas cu pas. "La Sighisoara vorbele bune nu strica memoria, nici dintii"!


Sa aveti parte de un weekend splendid de pozitiv!









May 28, 2012

Medalii din hartie


Hei, sper ca toata lumea a avut un weekend placut.  
Pentru azi am ales un tutorial simplu care poate fi folosit pentru petrecerea de 1 iunie. 
Necesar:
  • hartie
  • buline colorate
  • lipici
  • cutter
  • buna dispozitie :)


Dupa ce v-ati adunat materialele, incepeti prin a impaturi  foaia in forma de acordion. Lipiti capetele si adaugati bulinele pe ambele fete ale medaliei. Desigur, puteti personaliza bulinele cu un scurt text sau cifre.
Sa aveti parte de o saptamana excelenta!









May 24, 2012

Buchete de flori pentru evenimente

Exista un pic de rabdare in fiecare pas care duce la realizarea acestor buchete.
Totul a pornit de la o postare pe Facebook in 1 martie 2012 cu un buchet realizat pentru o persoana draga noua. Am vazut succesul buchetului si am hotarat sa continuam cu crearea lor. Speram sa nu fim considerate lipsite de modestie, insa NE PLAC si le dam doar persoanelor care stim ca le-ar putea aprecia.

Vreau sa adaug ceva, nu stiu cat dureaza crearea unui buchet in florarie si nicidecum nu as vrea sa para ca sunt impotriva lor, insa stiu ca noi realizam un buchet in 6 ore, doua persoane. Asta doar asa ca sa aduc aminte ca lucrurile ideate si create manual au nevoie de mai multa migala decat ne-am putea imagina.

In cazul in care va doriti un buchet avem un concurs care dureaza pana in data de 7 iunie 2012.







Alte modele vor aparea cat de curand pe Ocean Evenimente 









May 21, 2012

Aranjamente pentru evenimente

In ultima vreme lucram tot mai mult la linia noastra de accesorii handmade pentru Ocean Evenimente. Prin urmare va impartasim azi o idee creativa pentru evenimentele in familie. 

Necesar:
  • hartie colorata/cu imprimeu
  • o crenguta
  • sfoara
  • un recipient simpatic
  • burete pentru flori
  • lipici
  • cutter clasic
Incepeti prin a crea mici patrate din hartia decorativa. Odata ce aveti patratele indoiti-le pe diagonala si lipiti-le  dupa modelul din a doua imagine. Continuati pana ce rezulta o ghirlanda si impodobiti cu ea crenguta pe care o asezati in "ghiveci".
Nu am avut un burete pentru flori asa ca am folosit gris pentru a sustine aranjamentul; puteti  folosi si boabe de fasole alba, sunteti liberi sa va adaptati situatiei.
Ghirlanda poate fi folosita ca si aranjament pentru masa, dar si pentru a decora o invitatie sau chiar un tort - in cazul in care este legata intre doua bete pentru frigarui. Suntem sigure ca veti veni cu idei destepte despre care ne-ar face placere sa auzim!





May 17, 2012

Shabby Chic

Postarea de azi se datoreaza unei nedumeriri de ale mele. Mai exact totul a inceput introducand colivia pentru pasari care a devenit unul din accesoriile folosite pentru Ocean Evenimente. Sincer nu aveam nici cea mai mica idee ca aceasta colivie si materialele alese pentru asortarea ei sa se incadreaza intr-un "stil" Shabby Chic, mai exact. In acest stil  regasim toate obiectele care reusesc sa ne "fenteze" dandu-ne impresia de vechi.

Asta vroiam sa va transmit eu azi. Va las cu putina inspiratie in timp ce eu raman cu gandul la hortensii.
Va urez un weekend in tonuri pastelate dominat de ceea ce vi se pare voua CHIC!








May 14, 2012

Ghirlanda din inimioare de hartie

Mi se pare straniu sa spun buna dimineata fara sa imi dau seama cata lume ma aude si totusi o spun: "BUNA DIMINEATA PRIETENI"!
Incepem aceasta saptamana cu un tutorial simplu care poate fi realizat de "oameni mari" si copii.
Ceea ce imi place la acest tutorial este ca nu are nevoie de multe materiale si poate fi realizat intr-un timp cat se poate de scurt.

Materiale necesare:
    •    hartie colorata
    •    cutter
    •    capsator

Pentru ghirlanda noi am folosit hartie A4 pe care am taiat-o in fasii de cate 2 cm.  Pentru mai multa indemanare, indoiti in doua toate fasiile de hartie. La prima fasie se capseaza mijlocul, dupa care capetele se deschid inspre exterior pentru a obtine inimioara. Aceste capete  se prind impreuna cu urmatoare fasie indoita si se capseaza. Si tot asa continuati pana terminati cu hartiile si obtineti ghirlanda de inimioare.

Sa aveti parte de o saptamana in care sa aveti grija de voi si de cei dragi voua!














May 10, 2012

Locuri/lucruri de noi preferate - partea a II-a


Azi vom veni in completarea listei cu locuri si lucruri de noi preferate.
Asadar, Florenta este urmatorul loc pe lista, loc unde de fiecare data  cand revenim, gasim stradute noi si inguste cu vitrine cochete. Printre acestea am dat intamplator peste un magazin cu ceaiuri. A fost un motiv de bucurie, deoarece pentru noi ceaiul a devenit un laitmotiv si anume cel de a merge mai departe si de a ne gasi inspiratia. 

Targurile de antichitati sunt de vizitat, daca aveti vreodata ocazia sa mergeti la Florenta (pe langa toate sculpturile si  arta renascentista).

Pentru o scurta vizita virtuala in Palazzo Uffizi puteti accesa urmatorul link:

Ne vedem la lunea creativa. Pana atunci sa aveti un sfarsit de saptamana bun!




May 7, 2012

Etichete pentru cadouri

Azi descoperim noi moduri in care putem folosi hartia, iar daca sunteti si pasionati de formele geometrice cu atat mai mult veti prefera postarea de azi.

Materiale necesare:
  • hartie de textura asemanatoare 
  • foarfeci
  • perforator clasic sau cleste pentru perforat 
  • ata sau panglica
Este important sa va ganditi dinainte cum vreti sa asezati "straturile" de hartie. Dupa ce sunt perforate,  taiati oblic capetele care vin in partea de jos.


Dupa ce le-ati confectionat nu va ramane decat sa le atasati cadoului perfect.
Pe curand!







May 3, 2012

Dan Mihai Mustea si Ocean Evenimente


Suntem norocoase sa fim inconjurate de prieteni creativi si de familii care ne sustin si ne ajuta sa mergem un pas mai in fata. Ei ne inspira pentru a ne putea mentine entuziasmul pentru "mesterit" si ne ofera feedback-ul de care avem mare nevoie.

Unul dintre prietenii nostri creativi este Mihai Dan Mustea. Ne-am intalnit prima oara in 2010.  Am avut apoi placerea si entuziasmul sa particip la expozitia lui de fotografie intitulata "Androgin" - bucuroasa  ca pot sa "vad" asa ceva in urbea noastra si voioasa ca se mai intoarce lumea acasa.


In 1 mai 2012 am pornit catre studio cu "papornitele"- cum imi place mie sa le numesc - catre "Mustea studio" ca deh, in ziua lui libera ne primeste si pe noi, avand nevoie de poze pentru blog si linia noastra de accesorii  handamade care le folosim in cadrul Ocean Evenimente.


Rezultatul il zariti mai jos. Multumite dragi prieteni ca dansul e nemultumit si inca nu se lasa de fotografie, va prezentam aceasi poveste Ocean Evenimente si Ocean Handmade spusa in imagini realizate de Mihai Dan Mustea.