June 28, 2012

Invitatii handmade II / Handmade Invitations II

Vara aluneca usor si Ocean Evenimente este mereu gata de petrecere :).
Joia trecuta am inceput sa vorbim despre invitatiile handmade pentru nunta. Continuam in ritm alert si azi.

Multe mirese opteaza  sa trimita  invitatile intr-un  plic simplu. Intentia noastra azi este sa va reamintim cateva modalitati simple pentru a duce invitatia dumneavoastra la nivelul urmator.
Plicul, suportul pe care este scris si panglica sunt detalii pe care nu trebuie sa le neglijati. Prin urmare profitati de ele si folositi-le cu bun gust.

Speram sa va fie de folos sugestile noastre. In cele ce urmeaza va lasam in compania unor persoane la care au ajuns buchetele Ocean Handmade.

Va uram sa aveti parte de un weekend care sa va incante privirea.

June 25, 2012

Omleta din oua de strut

Incepem saptamana cu un tutorial sub forma de reteta din ooooo de strut. Sunt sigura ca nu va asteptati  la asa ceva din partea noastra si parca am dorit de multicel sa va surprindem.
Ingrediente necesare:
  • 1 ou de strut - echivalentul a 24 oooo de gaina :P
  • 1 bucata de ardei rosu gras
  • 1 ceapa galbena si verde
  • 1 ardei iute la algere
Cele bune si o saptamana inspirata in carouri si mare cat un strut!


June 21, 2012

Invitatii handmade I / Handmade invitations I

Postarea de azi vorbeste despre ce inseamna design de invitatii pentru nunta handmade.

Aspectul textului este important in definirea stilului de invitatie. Ganditi-va daca doriti sa includeti pictograme  sau alte elemente decorative, fie imprimate, fie aplicate sau doriti ca invitatia sa cuprinda doar text. De asemenea, luati in considerare ce fel de eveniment doriti sa aveti,  modern sau traditional. Tipul evenimentului va ghida deciziile de design. Puteti sa va faceti o documentare in ceea ce privesc invitatiile handmade disponibile on-line.

O data ce aveti o idee de baza, aveti posibilitatea sa creati un sablon de dimensiunea invitaţiei. Apoi incepeti jocul cu urmatoarele elemente: font, marimea fontului, culoare, aliniament si spatiu.

Realizati diferite modele pentru a primi unele sugestii din partea familiei si prietenilor,  in cele din urma alege versiunea de care te simti  "atrasa"!

In cazul in care doresti sa iti creezi singura invitatiile pentru nunta suntem aici sa te ajutam. Mai multe detalii in curand :).


June 18, 2012

Borcane decorate

Tutorialul de azi vorbeste despre borcane si melci, nu despre oameni, ca sa facem trimiterea la un film vizionat sambata.

Azi suntem incantate sa va prezentam un tutorial decorativ. Scopul nostru a fost de a surprinde esenta a ceea  ce este Ocean Handmade si anume, decoratiuni pentru evenimente  create cu obiecte care ne inconjoara in casa.

 Deci, cu asta in minte am creat acest tutorial foarte usor care transforma un borcan obisnuit intr-o decoratiune destinata zilelor de nastere pentru copii. 

Necesar:
  • borcan
  • marker permanent pentru suprafete lucioase
  • eticheta
  • panglica
Pictati borcanul cu motive care va sunt pe plac si nu uitati sa experimentati.
 Speram sa va fie de folos!







June 14, 2012

Invitatie pentru majorat

Zilele acestea am lucrat la realizarea unei invitaţii pentru majorat. Bucuria noastra a fost sa avem mana libera in alegerea tematicii; caci ne entuziasmam cand "putem sa ne facem de cap"!
L-am ales ca si personaj principal pe cel mai stylish iepure din lume: Fifi Lapin fancy, internaţional cu preferinte spre morcovi, prajiturele si ceai.

Rezultatul? Un Fifi Lapin personalizat, creaţie Ocean Evenimente.
Multumim sarbatoritei pentru increderea acordata, speram sa aiba parte de o petrecere care sa se incheie cu zambete.

 Voua, fanilor nostri silentiosi va dam intalnire la Lunea Creativa.


Pentru mai multe imagini rasfoiti.





 




June 11, 2012

Pachete cu cirese

Postarea de azi este dedicata lunii ciresar. Va prezentam un tutorial simplu de realizat, util si vesel -atatea caracteristici impachetate intr-o simpla "cutie".
Necesar:
  • carton
  • creion
  • foarfeci decorative
  • scotch decorativ (  Washi Tape )
  • agrafe pentru hartie
Incepeti prin a desena un cerc pe carton - marimea cercului poate ramane la alegearea voastra. Dupa ce ati decupat cercul, desenati un patrat in centru. Acest patrat va constitui baza cutiei.  Taiati si indoiti marginile desenate pe cerc si potriviti cu ajutorul agrafelor de hartie laturile in asa fel incat sa va rezulte o cutie. 
Odata ce ati finalizat acest punct ajungem la partea creativa unde decorati cutia cu scotch sau aplicati diferite decupaje. 
Umpleti cutia cu cirese sau  .... ii dati o uzanta dupa placul vostru.
Pofta buna si ne auzim pe joi.











June 7, 2012

Deschide lumina sa vezi culorile

Hmm, joi ... azi vorbim despre culori.
Intampinam deseori in organizarea evenimentelor noastre probleme in ceea ce priveste alegerea culorilor.

De multe ori ajungem la urmatoarea intrebare:
Sa le sugeram clientilor nostri culorile care se afla in "trend" sau sa ii lasam pe ei sa aleaga culorile pe care si le doresc?

Trendurile reflecta nevoile si tendintele, iar dorintele clientilor nostrii ne directioneaza spre identificarea celor mai potrivite tematici si decoratiuni incercand sa impacam preferinta cu trend-ul.
Va prezentam in imagini culorile care probabil, vor face mai facila alegerea voastra anul acesta.

Va uram weekend colorat care sa va duca cu gandul catre LUNEA CREATIVA!