March 22, 2012

Bunatati din hartie




Oricat de mult m-am “fortat” sa gasesc o introducere care sa va determine sa continuati a citi postarea de azi … nu am gasit.
Va vorbesc despre HARTIE, desigur o stiti cu totii, este de diferite dimensiuni, texturi si culori.
Ceea ce nu stiti insa este ca Ocean Evenimente realizeaza decoratiuni din hartie. Majoritatea din acestea  sunt din hartie reciclata.
Probabil ca suna ciudat cand azi avem accces la atatea decoratiuni din materiale dintre cele mai diferite.
Fiecare coala de hartie este prietena buna cu o idee, se transforma intr-o decoratiune  care transmite o poveste,  poveste  care evoca un sentiment.


Ideile vin spontan si cand acestea sosesc nu ne odihnim pana ce nu le creeam , le transformam in buchete pentru mireasa, origami, coperti pentru carti sau cutii pentru papucii imbracate.

 O AVEM,  O PASTRAM si o transformam in ce ne place!
Sa aveti parte de un weekend plin de idei!





1 comment:

  1. Da inca o idee foarte buna, mai ales daca stau si ma gandesc ca de multe ori ne raman bucati de diferite dimensiuni din coli de hartie diferite, si vine un moment cand dorim sa impachetam un cadou de exemplu si nu ne ajunge o anume bucata sau alta, plus de asta mai suntem si in criza de timp (si nu ajungem la un magazin de specialitate) si uite voi ati venit cu ideea salvatoare.Chiar voi tine cont de acesta idee geniala si o voi pune in practica ori de cate ori voi avea ocazia.Va multumesc si va doresc un weekend primavaratic deosebit!

    ReplyDelete