March 7, 2012

OCEAN EVENIMENTE este rezultatul unei colaborări creative între colege și prietene care au în comun pasiunea pentru artă, design, crafting, hand made goods, arhitectură și călătorii.
Resursele noastre sunt fantezia, voinţa de a ne realiza, sacrificiile.
Suntem tinere şi credem în ceea ce facem, suntem curioase, iar dificultăţile ne fac mai puternice.
Ne imaginăm ca mai apoi să creăm lucruri simple care să transmită entuziasm şi să ne însenineze ziua atât nouă, cât și celor care le folosesc.  

Mulțumim de vizită, sperăm că o să vă rătăciți printre lucrușoarele pe care vi le oferim.
Nu uitați să le folosiți cu un zâmbet.


3 comments:

  1. Va felicit sincer pentru aceasta initiativa de a crea lucruri, care sa puna in evidenta calitatile artistice,cu care sunteti inzestrate.Apoi va felicit pentru curajul ,care l-ati avut in demararea acestui "proiect", ca sa il numesc asa, pentru ca la urma urmei ai nevoie si de un dram de curaj, chiar si pentru orice lucru, care il faci, oricat de mic ar fi el.Apreciez de asemenea indemanarea, rabdarea, de care dati dovada.Cate oare dintre noi, chiar daca avem putina imaginatie, nu ne dorim sa cream un martisor, o felicitare etc, dar nu avem curajul necesar, nu avem rabadarea priceperea. talentul etc.Si atunci nu ne ramane decat sa admiram si sa respectam pe cei care pot face asemenea minuni.Am convingerea ca prin ceea ce veti face, ne veti demonstra cate lucrusoare minunate pot iesi din mainele voastre , veti reusi sa ne transmiteti optimism, caldura si seninatate.Va voi urmari cu mult interes creatiile, si sunt convinsa ca am sa pierd in frumusetea lor, si pentru ca azi este 8 MARTIE , ingaduiti-mi sa va urez un sincer La multi ani! si multe succese!

    ReplyDelete
  2. Multumim tare, tare mult, de sinceritate, incurajari, CALDURA! Tocmai am invatat ca flutrii in stomac ii simti si atunci cand primesti complimente, nu numai cand esti indragostita.
    Prin acest blog dorim sa sarbatorim lucrurile marunte, aceste lucruri ne fac sa gasim frumusete in necunoscut.
    Ne dorim sa va inspiram si sa ne INSPIRATI, cele bune si o primavara infloritoare!
    LA MULTI ANI!

    ReplyDelete
  3. Felicitari pentru toate lucrarile , care le-ati expus la targul de martisoare din acest an.Regret ca nu am reusit sa ajung la aceasta expozitie, dar sunt cnvinsa ca nu voi mai rata asemenea ocazie. Din fotografiile care le-ati prezentat mai sus si din cele vazute la rubrica Emm monden, de la postul local EmmTV, am vazut cateva din lucrarile prezentate si am ramas foarte placut surprinsa.Orice iubitor de frumos, orice suflet senbil nu cred ca a ramas indiferent si nu a remarcat aceste lucruri unicat.Talentul,pricepere, rabdarea, daruirea, dragostea voastra pentru frumos prind contur in aceste obiecte si se reflecta pe deplin in munca voastra, munca, care am convingerea ca a fost incununata de felicitari , aprecieri pozitive si indemanuri sincere de a merge mai departe.Va felicit inca o data si voi urmari cu interes poastarile voastre ulterioare!

    ReplyDelete