March 15, 2012

Invitatii pentru nunta / Wedding invitations

Invitatii pentru nunta? Cu porumbei, inimioare, verighete, argintii, roz si sclipiciuri.
Asta ni se ofera! Sa le folseasca sanatosi cei carora le plac!  NOUA nu ne plac si nu ne caracterizeaza. Ne adresam CELORLALTI, acelor putini care nu au din ce sa aleaga si care se trezesc spunand "toate sunt la fel".
Ocean Evenimente incearca sa promoveze propria linie de accesorii, prin urmare realizam invitatii pe "calculozur", mai precis Carmen le realizeaza.

Exemplele de mai jos nu sunt handmade ci create in programele Illustrator si Photoshop pentru ca e dificil sa creezi 200 de invitatii identice handmade. 
Pot fi insa create invitatii de mana pentru persoanele care considera cu adevarat special evenimentul la care participa (parinti, nasi frati, domnisoare de onoare etc.)

Sa punem asadar veveritele si "celelalte" culori la treaba, sunt sigura ca s-au saturat sa stea pe tusa.


PS. ne vedem la LUNEA CREATIVA, pana atunci sa aveti parte de un weekend pe placul vostru.





2 comments:

  1. Foarte ingenioase toate modelele.Sincer imi plac toate.Felicitari!Ma gandesc ca asemenea invitatii, s-ar potrivi si cu prilejul altor evenimente,nu numai pentru nunta, de exemplu pentru: ziua de nastere, absolvire, pensionare, o petrecere cu o anume tematica de ex.Pijamas party:),halloween etc.Eu cel putin m-as simti foarte incantata sa primesc o invitatie draguta, frumos colorata, hazlie si de ce nu chiar haioasa pentru a merge la un anume eveniment sau petrecere, si bineinteles la randul meu ma gandesc ca as putea sa fac si eu asa, cate o invitatie , cand asa organizez cate ceva:).Astept cu nerabdare ziua de luni, sa vedem cu ce idei necoplesiti.Pana atunci numa bine si un weekend minunat!

    ReplyDelete
  2. Ma bucur ca iti plac postarile, sper sincer sa fie de folos.
    Ziua insorita de ieri s-a dovedit creativa si pentru copacii din gradina, de aceea am intarziat un "pic".
    Sa ai parte de o saptamana insorita!
    Ps. mai multe invitatii o sa gasesti aici http://oceanevenimente.ro/

    ReplyDelete