April 9, 2012

Coronita de Pasti

Imi plac mult coronitele. Desi cele cu  motiv floral se numara printre preferatele noastredeasemenea, ne place sa folosim idei noi si sa le adaptam la diferite ocazi. In magazinele Hobby am gasit cu  cateva saptamani in urma aceasta coronita din paie. O puteti gasi intr-o varietate de forme si dimensiuni, eu am considerat ca aceasta forma este perfecta.Desi pare a fi complicat, in realitate  este un proiect  foarte simplu de facut. Sa va arat cum!Materiale:
  • coronita din paie
  • hartie decorativa (noi am folosit o hartie cu imprimeu cu maslin)
  • foarfeca cu forme
  • acrilic alb (puteti alege orice culoare va place)
  • pensula
  • bile din lemn/decorative
  • pistol pentru lipit
  • scoci dublu adeziv

Incepeti prin a realiza o matrita din hartie pentru a putea crea mai usor bulinele albe. Pictati bulinele pe coronita si le lasati sa se uste minim 30 de minute. Intre timp puteti sa realizati floricelele din hartie care le indoiti asemenea unor evantaie.  Pot fi de dimensiuni si culori diferite. Dupa ce ati realizat florile din evantai le decorati dupa bunul plac , noi am lipit deasupra unei floricele un rotund realizat din macrame si bile invelite in material.Incheiati totul cu o funda din panglica si folositi coronita pentru sarbatorile de Pasti.Daca va placut postarea de azi ne-ar face mare placere sa raspanditi prin share aceasta postare.Sa aveti parte de mult spor in pregatirile pentru Pasti!











2 comments:

  1. Ma bucura faptul ca, acuma in saptamana dinaintea Sfintelor Sarbatori de Paste, ati venit cu o idee decorativa atat de potrivita si sugestiva.Va felicit din suflet pentru aceasta initiativa.Intr-adevar acest proiect poate fi realizat cu usurinta, coronita de paie sau din alt material, este esentiala, iar decorarea ei, in functie de imaginatie si indemanare devine foarte usoara.
    Ingaduiti-mi sa va urez pe aceasta cale, SARBATORI FERICITE, iar Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate, fericire, iar in suflete voastre sa dainuiasca vesnic caldura acestei lumini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumim Rodica!
      Iti uram la randul nostru sa ai parte de un Paste fericit alaturi de cei dragi tie.
      Speram ca ai reusit sa realizezi mici lucrusoare pentru sarbatori.
      Ne "vedem" saptamana viitoare :)!!!

      Delete