May 3, 2012

Dan Mihai Mustea si Ocean Evenimente


Suntem norocoase sa fim inconjurate de prieteni creativi si de familii care ne sustin si ne ajuta sa mergem un pas mai in fata. Ei ne inspira pentru a ne putea mentine entuziasmul pentru "mesterit" si ne ofera feedback-ul de care avem mare nevoie.

Unul dintre prietenii nostri creativi este Mihai Dan Mustea. Ne-am intalnit prima oara in 2010.  Am avut apoi placerea si entuziasmul sa particip la expozitia lui de fotografie intitulata "Androgin" - bucuroasa  ca pot sa "vad" asa ceva in urbea noastra si voioasa ca se mai intoarce lumea acasa.


In 1 mai 2012 am pornit catre studio cu "papornitele"- cum imi place mie sa le numesc - catre "Mustea studio" ca deh, in ziua lui libera ne primeste si pe noi, avand nevoie de poze pentru blog si linia noastra de accesorii  handamade care le folosim in cadrul Ocean Evenimente.


Rezultatul il zariti mai jos. Multumite dragi prieteni ca dansul e nemultumit si inca nu se lasa de fotografie, va prezentam aceasi poveste Ocean Evenimente si Ocean Handmade spusa in imagini realizate de Mihai Dan Mustea.






















5 comments:

  1. Foarte reusite fotografii, felicitari celui care le-a realizat...si sa nu va lasati de el, sa il mai puneti la treaba :P, si speram sa ne mai surprindeti , si cu alte file de poveste Ocean Evenimente si Ocean Handmade, la fel de frumoase si reusite cat mai curand.Va doresc o zi minunata si racoaroasa de inceput de mai!:)

    ReplyDelete
  2. Mulțumim Rodica!!!
    Suntem bucuroase că ne urmărești. Pe Mihai îl ținem aproape! Rând pe rând vom prezenta persoanele cu care colaborăm ele întregesc imaginea Ocean Evenimente.
    Să ai parte de o zi colorată!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da imi place sa va urmaresc postarile, pentru ca de fiecare data, veniti cu ceva nou,ingenios,frumos si colorat in viata noastra, si uite asa mai uitam de grijile de zi cu zi, si iesim putin,cate putin din monotonia zilnica.
      Indragesc si apreciez munca voastra, iubesc tot ceea este frumos si atunci astept cu nerabdare sa veniti cu noutati.Imi plac decoratiunile interioare, gablonturile, si de aceea sunt interesata.Poate pe viitor, poate o sa reusim sa ne cunoastem si personal, si poate o sa ma invatati sa fac multe lucruri frumoase.O zi minunata!

      Delete
    2. Fără îndoială ne vom cunoaște!!!
      Pregătim un proiect mai "măricel" în Baia Mare pe care îl vom dezvălui cât de curând.
      Și dacă tot vine vorba de apreciere ... NOI apreciem comentarile și sugestile tale.
      Mulțumim pentru sinceritate și gânduri bune!

      Delete
    3. Suna foarte bine!!! Ma bucur sa aud de asemenea intiativa , deja m-ati facut curioasa, asa ca voi astepta, ca si un copil cuminte ,surpriza.Sunt convinsa, ca orice v-ati propus , va fi bine realizat si va avea mult succes.Pana atunci , nu imi ramane decat sa va tin pumnii! Mult succes!!!

      Delete