May 7, 2012

Etichete pentru cadouri

Azi descoperim noi moduri in care putem folosi hartia, iar daca sunteti si pasionati de formele geometrice cu atat mai mult veti prefera postarea de azi.

Materiale necesare:
  • hartie de textura asemanatoare 
  • foarfeci
  • perforator clasic sau cleste pentru perforat 
  • ata sau panglica
Este important sa va ganditi dinainte cum vreti sa asezati "straturile" de hartie. Dupa ce sunt perforate,  taiati oblic capetele care vin in partea de jos.


Dupa ce le-ati confectionat nu va ramane decat sa le atasati cadoului perfect.
Pe curand!







2 comments:

  1. O idee foarte ingenioasa si foarte practica, spun eu, care ne face mult mai usoara de exemplu munca cu "impartitul" cadourilor :).In cazul meu, povestea etichetelor a inceput asa: De foarte multe ori, de Craciun, mi se intampla sa incurc cadourile celor dragi, fie din graba, fie de emotie, fie erau diferite amanunte de tinut minte(forma,marime), si atunci ma gandisem ca trebuie sa fac ceva sa le deosebesc. Tin minte ca intr-un an, am folosit hartii de impachetat diferite, apoi in alt an, pungi de cadouri diferite, apoi panglici de culoare diferite, sau am scris direct pe pachet numele :(, dar mereu incurcam pana la urma cate ceva.Apoi a venit ideea salvatoare, aceea cu etichetele, pe care "am furat-o", mergand in vizita la cineva.Totusi ideea voastra e originala pentru mine,pentru ca la etichetele voastre, se taie oblic capetele ce vin in partea de jos, si dupa cum vad, chiar arata foarte bine.Ei, bine, pana acuma eu nu procedeam asa, deci si de data asta, voi ati venit cu o idee originala, noua,pe care o voi aplica si imi va aduce aminte , ca am "imprumutat-o" de la voi.Va multumesc si va doresc o saptamana cat se poate de frumoasa!

    ReplyDelete
  2. WOW primul lucru care ne vine în minte!
    Faptul că avem parte de remarcile tale la postările noastre ne încurajează să ne expunem inspirația, ideile, munca noastră și nu în ultimul rând pe noi partenerele creative care formează Ocean Evenimente și Ocean handmade.

    ReplyDelete