May 14, 2012

Ghirlanda din inimioare de hartie

Mi se pare straniu sa spun buna dimineata fara sa imi dau seama cata lume ma aude si totusi o spun: "BUNA DIMINEATA PRIETENI"!
Incepem aceasta saptamana cu un tutorial simplu care poate fi realizat de "oameni mari" si copii.
Ceea ce imi place la acest tutorial este ca nu are nevoie de multe materiale si poate fi realizat intr-un timp cat se poate de scurt.

Materiale necesare:
    •    hartie colorata
    •    cutter
    •    capsator

Pentru ghirlanda noi am folosit hartie A4 pe care am taiat-o in fasii de cate 2 cm.  Pentru mai multa indemanare, indoiti in doua toate fasiile de hartie. La prima fasie se capseaza mijlocul, dupa care capetele se deschid inspre exterior pentru a obtine inimioara. Aceste capete  se prind impreuna cu urmatoare fasie indoita si se capseaza. Si tot asa continuati pana terminati cu hartiile si obtineti ghirlanda de inimioare.

Sa aveti parte de o saptamana in care sa aveti grija de voi si de cei dragi voua!














2 comments:

  1. Buna dimineata si voua , prietenele mele dragi! Am asteptat cu multa nerabdare, articolul vostru, pentru ca stiam cu siguranta, o ma surprindeti cu ceva nou si frumos.Este o idee foarte draguta,si chiar vreau sa va zic la ceea am visat in acest weekend , la un bradulet ornat cu lucruri facute de mine. Si uite ca a aparut ca si "unsa pe paine", ideea din acest articol cu ghirlandele. Chiar am foarte multe de invatat de la voi si imi face placere deosebita, si voi posta pe fb ,cat de curand, niste poze cu lucrusoare, lucrate de mine pt proiectul cu braduletul meu.Va doresc un inceput de saptamana cat mai placut!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ziua buna, am dori ca de fiecare data sa va starnim interesul, uneori cu lucruri care se pot realiza intr-un mod simplu si repede, dar de efect, alteori cu lucruri putin mai "complicate" pentru a mentine asa zisa balanta in echilibru. Ne pare bine ca ne urmaresti postarile si mai ales ca avem feed-backuri, deoarece acestea ne fac sa mergem mai departe si sa gasim noi teme de impartasit. Sa aveti parte de o zi cu soare (pe care il asteptam sa se iveasca de dupa nori cat mai repede)!

      Delete