May 10, 2012

Locuri/lucruri de noi preferate - partea a II-a


Azi vom veni in completarea listei cu locuri si lucruri de noi preferate.
Asadar, Florenta este urmatorul loc pe lista, loc unde de fiecare data  cand revenim, gasim stradute noi si inguste cu vitrine cochete. Printre acestea am dat intamplator peste un magazin cu ceaiuri. A fost un motiv de bucurie, deoarece pentru noi ceaiul a devenit un laitmotiv si anume cel de a merge mai departe si de a ne gasi inspiratia. 

Targurile de antichitati sunt de vizitat, daca aveti vreodata ocazia sa mergeti la Florenta (pe langa toate sculpturile si  arta renascentista).

Pentru o scurta vizita virtuala in Palazzo Uffizi puteti accesa urmatorul link:

Ne vedem la lunea creativa. Pana atunci sa aveti un sfarsit de saptamana bun!




3 comments:

  1. Multumesc, pentru aceasta idee de calatorie virtula, a meritat din plin, sa descopar frumusete si naturaletea locurilor, in special targurile, unde erau expuse sutele de lucruri, facute manual, m-au fascinat .A fost chiar un joc al imaginatiei, al visarii , foarte bun, care a prins foarte bine in acaest weekend "mohorat", si care s-a incheiat cu un ceai linistitor, savurat din canile elegante, dantelate ale bunicii.Va multumesc!

    ReplyDelete
  2. Felicitările noastre Rodica pentru sensibilitatea vizuală cu care ne surprinzi de fiecare dată.
    Rămânem veșnicele îndrăgostite de locurile care le vizităm și oamenii pe care îi cunoaștem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Va multumesc, si ma simt deosebit de bine, cand intalnesc oameni deosebiti ca si voi, care iubesc tot ceea ce inseamna frumos!

      Delete