May 17, 2012

Shabby Chic

Postarea de azi se datoreaza unei nedumeriri de ale mele. Mai exact totul a inceput introducand colivia pentru pasari care a devenit unul din accesoriile folosite pentru Ocean Evenimente. Sincer nu aveam nici cea mai mica idee ca aceasta colivie si materialele alese pentru asortarea ei sa se incadreaza intr-un "stil" Shabby Chic, mai exact. In acest stil  regasim toate obiectele care reusesc sa ne "fenteze" dandu-ne impresia de vechi.

Asta vroiam sa va transmit eu azi. Va las cu putina inspiratie in timp ce eu raman cu gandul la hortensii.
Va urez un weekend in tonuri pastelate dominat de ceea ce vi se pare voua CHIC!








1 comment:

  1. Am visat cateva clipe cu ochii deschisi , la colivia de pasari , si incercam sa mi-o imaginez, unde s-ar incadra mai bine, ca accesoriu. Si cred, ca stilul Shabby chic este cel mai potrivit. Din putinele mele cunostinte legate de amenajari interioare, am retinut ca definitoriu pentru acest stil, asa cum ai spus-o si tu, este faptul ca pastreaza aparenta unui timp din trecut. Este un stil chiar romantic, as putea zice, bazat pe simplitate, perfect pentru aceia care isi doresc o nota de prospetime, o pata de culoare in caminele lor.Aduce in prim plan culori deschise, pastelate , tesaturi si mobilier vechi (sau cu aspect invechit) si accesorii vintage. Acest stil ne permite de asemenea sa folosim diferite obiecte, chiar daca acestea nu se potrivesc ca stil, textura sau din punct de vedere cromatic. Chiar designerii de interior recomanda acest stil mai mult pentru accesorii si mai putin pentru amenajarea intregii case.Asa ca,dupa mine, lasa indoiala la o parte, nu mai fii nedumerita, ci convinsa ca acest accesoriu e potrivit stilului Shabby chic.
    Si deoarece culorile pale, delicate, sunt alegerile ideale pentru crearea unui decor shabby, ma alatur tie cu putina inspiratie si merg cu gandul in natura , la delicatele hortensii, la tonurile lor pale de albastru, roz, lila.Ce vis frumos...
    Un sfarsit de saptamana in culori cat mai pastelate si voua!

    ReplyDelete