June 7, 2012

Deschide lumina sa vezi culorile

Hmm, joi ... azi vorbim despre culori.
Intampinam deseori in organizarea evenimentelor noastre probleme in ceea ce priveste alegerea culorilor.

De multe ori ajungem la urmatoarea intrebare:
Sa le sugeram clientilor nostri culorile care se afla in "trend" sau sa ii lasam pe ei sa aleaga culorile pe care si le doresc?

Trendurile reflecta nevoile si tendintele, iar dorintele clientilor nostrii ne directioneaza spre identificarea celor mai potrivite tematici si decoratiuni incercand sa impacam preferinta cu trend-ul.
Va prezentam in imagini culorile care probabil, vor face mai facila alegerea voastra anul acesta.

Va uram weekend colorat care sa va duca cu gandul catre LUNEA CREATIVA!



















1 comment:

  1. Am asteptat cu nerabdare postarea voastra, si am fost foarte happy sa citesc cele scrise de voi.
    Da, aveti mare dreptate cand spuneti ca, alegerea culorilor ridica o problema, mai ales in organizarea unor evenimente. Este destul de greu sa creezi un echilbru intre ceea ce este la moda si ceea ce prefera clientii vostri. Chiar daca uneori, in activitatile voastre, dati peste mofturosi, ca sa nu le spun fitzosi,sau “ nepriceputi “ la acest capitol, dar am convingerea faptului, ca voi, dragele mele, cu multa rabdare, tact si pricepere reusiti de fiecare data sa faceti lumea multumita, adica "sa impacati si capra si varza".
    Eu personal, nelucrand intr-un asfel de domeniu, ma lovesc de aceasta dilema, a alegerii culorilor, cand imi aleg articole de imbracaminte sau cand mai decorez casa, biroul, unde imi desfasor activitatea. Nu zic ca nu ma informez, ce culori sunt in trend, dar stiu si ca fiecare dintre noi este diferit, implicit si preferintele noastre in materie de culori sunt diferite si atunci ma ghidez dupa conceptul conform caruia culoarea afecteaza starea si influenteaza comportamentul fiecaruia dintre noi.Astfel , nu trebuie sa mergem pe ideea, ca daca numai anumite culori se poarta intr-un sezon sau altul , numai acelea le folosim pentru a ne imbraca sau decora casa, ci ar trebui initial sa ne analizam pe noi insine, adica sa analizam ce culori ni se potrivesc , ce culori ne fac sa ne simtim bine, ce culori reflecta personalitatea noastra.Eu personal, iubesc rosul, galbenul , portacaliul, lila, turcoazul, ciclamul, culori , care vad ca se regasesc in paleta de culori pentru acest an:).Deci sunt un pic in trend, in materie de culoari anul acesta, nu?:)
    La fel si voua, va doresc un weekend plin de soare si multa culoare si astept Lunea Creativa

    ReplyDelete