June 14, 2012

Invitatie pentru majorat

Zilele acestea am lucrat la realizarea unei invitaţii pentru majorat. Bucuria noastra a fost sa avem mana libera in alegerea tematicii; caci ne entuziasmam cand "putem sa ne facem de cap"!
L-am ales ca si personaj principal pe cel mai stylish iepure din lume: Fifi Lapin fancy, internaţional cu preferinte spre morcovi, prajiturele si ceai.

Rezultatul? Un Fifi Lapin personalizat, creaţie Ocean Evenimente.
Multumim sarbatoritei pentru increderea acordata, speram sa aiba parte de o petrecere care sa se incheie cu zambete.

 Voua, fanilor nostri silentiosi va dam intalnire la Lunea Creativa.


Pentru mai multe imagini rasfoiti.





 




2 comments:

  1. Felicitari pentru acest model de invitatie, foarte draguta si norocoasa as putea zice.De ce zic norocoasa, pentru ca, floricica din partea dreapta sus, zic eu ,ca se aseamana foarte bine cu un "trifoias" .Trifoiul e aducator de noroc, deci sarbatorita va avea parte cu siguranta de o petrecere resusita , cu multi invitati, zambete si voie buna.
    Pe voi dragele mele, va felicit pentru aceasta idee cretiva deosebita, va doresc un weekend minunat.Si sper ca nu ma considerati un fan silentios, ci unul foarte activ, pentru ca eu sunt foarte constiincioasa si va scriu de fiecare data:)

    ReplyDelete
  2. :) Îţi mulţumim pentru replicile tale punctuale Rodica. De fiecare dată când le citim ne simţim recompensate şi ne-ar face mare plăcere să avem parte de astfel de recompense, de la cât mai multă lume.
    Să ai parte de multă voioşie în weekendul ce se apropie :)!!!

    ReplyDelete