June 21, 2012

Invitatii handmade I / Handmade invitations I

Postarea de azi vorbeste despre ce inseamna design de invitatii pentru nunta handmade.

Aspectul textului este important in definirea stilului de invitatie. Ganditi-va daca doriti sa includeti pictograme  sau alte elemente decorative, fie imprimate, fie aplicate sau doriti ca invitatia sa cuprinda doar text. De asemenea, luati in considerare ce fel de eveniment doriti sa aveti,  modern sau traditional. Tipul evenimentului va ghida deciziile de design. Puteti sa va faceti o documentare in ceea ce privesc invitatiile handmade disponibile on-line.

O data ce aveti o idee de baza, aveti posibilitatea sa creati un sablon de dimensiunea invitaĊ£iei. Apoi incepeti jocul cu urmatoarele elemente: font, marimea fontului, culoare, aliniament si spatiu.

Realizati diferite modele pentru a primi unele sugestii din partea familiei si prietenilor,  in cele din urma alege versiunea de care te simti  "atrasa"!

In cazul in care doresti sa iti creezi singura invitatiile pentru nunta suntem aici sa te ajutam. Mai multe detalii in curand :).


1 comment:

  1. Da este o idee foarte binevenita si aveti perfecta dreptate, legat de criterille , de care trebuie sa tinem cont in crearea invitatiilor handmade.Si daca tot este o invitatie handamade, eu as opta pentru scrisul de mana,(categoric nu litere de tipar), ceea ce i-ar da o nota si mai aparte inviatatiei:)
    Prima invitatie prezentata in tutorial(cea cu floarea soarelui) este foarte draguta, de sezon ca sa zic asa, in culori in ton cu aceste zile de vara dogoritoare.Felicitari!
    Si pentru ca de azi incepe weekend-ul, va doresc sa aveti parte de un weekend cat mai linistit si racoros!

    ReplyDelete