June 11, 2012

Pachete cu cirese

Postarea de azi este dedicata lunii ciresar. Va prezentam un tutorial simplu de realizat, util si vesel -atatea caracteristici impachetate intr-o simpla "cutie".
Necesar:
  • carton
  • creion
  • foarfeci decorative
  • scotch decorativ (  Washi Tape )
  • agrafe pentru hartie
Incepeti prin a desena un cerc pe carton - marimea cercului poate ramane la alegearea voastra. Dupa ce ati decupat cercul, desenati un patrat in centru. Acest patrat va constitui baza cutiei.  Taiati si indoiti marginile desenate pe cerc si potriviti cu ajutorul agrafelor de hartie laturile in asa fel incat sa va rezulte o cutie. 
Odata ce ati finalizat acest punct ajungem la partea creativa unde decorati cutia cu scotch sau aplicati diferite decupaje. 
Umpleti cutia cu cirese sau  .... ii dati o uzanta dupa placul vostru.
Pofta buna si ne auzim pe joi.











1 comment:

  1. Urmarind acest tutorial foarte sugestiv pentru luna cirasar, gandul imi zboara la copilarie, la povestile acestui capitol al vietii:"La cirese "din ciclul Amintirilor din copilarie sau cartile "CIRESARILOR", povesti care mi-au ramas adanc intiparite in minte.
    Ca intotdeauna, ati reusit sa ma surprindeti cu acest cosulet, foarte dragut, care pe moment am sa -l realizez pentru a tine niste agrafe de birou foarte frumos colorate, si cred ca il voi decora, desenand niste cirese pe el, asta ca fiu in ton cu luna cireselor:).
    Va doresc o saptamana minunata , colorata in culoarea cireselor coapte!

    ReplyDelete