August 9, 2012

Festival ReCreativ - Editia I

Salutare, incepem postarea de azi cam tarzior si cu scuzele de rigoare pentru lipsa postarii din Lunea Creativa.
Dupa cum bine stiu toti cei care ne citesc Ocean Evenimente s-a ocupat de organizarea Festivalului ReCreativ, o prima editie avuta loc weekend-ul trecut la Baia Mare. 
Acest Festival a spus mult despre noi. Au existat persoane care au gravitat in jurul nostru pentru ca le-a placut sensibilitatea noastra vizuala si pentru asta LE MULTUMIM!
Pentru noi ca organizatori, a fost un plan inplinit care va continua in anul care vine o reusita, o confirmare ca putem trece incetul cu incetul de la nunti la evenimente culturale. Si, da o vom face, pentru ca pana la urma pentru asta ne-am pregatit.

Avem poze de la  nenea cu pozatul. Multumim Mihai Dan Mustea!!!
























1 comment:

  1. Buna fetelor!
    Ma bucura nespus faptul ca in sfarsit pot sa va scriu cateva cuvinte:
    In primul rand, sunt foarte fericita ca am avut dreptate, cand am spus, chiar inaintea de desfasurarea propriu-zisa a evenimentului, ca acesta va fi unul de succes, si ca va fi apreciat de noi baimarenii, iubitori de frumos, lucru care de altfel, apoi mi s-a confirmat, dupa cele vazute in cadrul unei parti din programul festivalului. Din pacate, din motive independente de vointa mea, am resusit sa fac un "tur", doar in prima zi, si doar in locatia de la Bastionul Macelarilor. Sincer sa fiu , am ramas placut surprinsa de ceea ce am vazut.Chiar in momentul in care am fost prezenta, avea loc activitatea in atelierul de pictura pe farfurii, unde o trupa de copii si oameni mari, au dat frau liber imaginatiei si au facut niste picturi foarte sugestive. Se vedea pe fetelor lor, bucuria, emotia,cu care isi alegeau culorile, ca sa iasa totul foarte bine.Apoi la "Coltul cu povesti", m-a impresionat placut, felul in care , un domn depana niste istorioare, unor copilasi, ce il ascultau foarte atent, cu fetisoarele lor incinse de caldura soarelui.Mi-a placut si colectia de camasi populare, tesute si brodate cu multa migala, alaturi de celelalte obiecte de artizanat expuse, si nu in ultimul rand prezentarea de sapun. Practic dupa acest tur, m-au impresionat talentul, migala, indemanarea expozantilor, dragostea pentru ceea ce fac. Totodata, ma bucura nespus, si intalnirea cu una dintre organizatoarele acestui eveniment, Carmen Marginas, o gazda deosebita, foarte primitoare, draguta, un om cald , deschis.Pacat, ca nu am reusit sa o cunosc si pe Raluca, dar sper, ca la alte editii se va intampla acest lucru.
    Cuvinte de lauda, apreciere, merita bunaoara, ambele organizatoare, alaturi de toti ceilalti implicati in realizarea acestui eveniment, care asa cum am mai spus-o va fi o traditie , ce va avea loc an de an in orasul nostru, tocmai pentru ca a starnit interesul multor baimareni.Inca o data FELICITARI si astept si alte evenimente de acest gen.
    Si inca ceva, multumesc, ca am avut ocazia sa pot face si un tur al Turnului Macelarilor, lucru care pana acuma nu am avut ocazia, desi spre rusinea mea, locuiesc in acest oras, si puteam sa fac acest lucru si pana acum.Dar cum spune o vorba:"niciodata nu e prea tarziu..."
    Va pup si un sfarsit de saptamana, cat mai placut !

    ReplyDelete