August 16, 2012

LOCURI / lucruri de noi preferate

Budapesta e un mediu primitor si plin de culoare, unde va puteti bucura de creatii originale realizate manual de artisti locali sau de peste hotare. Aruncati o privire peste cateva din fotografiile realizate in timpul ultimei noastre vizite aici.

Va dam intalnire la Lunea Creativa pentru a va impartasii din tutorialele noastre preferate, pana atunci un weekend rodnic!





1 comment:

  1. Buna fetelor:)! Personal, nu am avut prilejul sa vizitez Budapesta, doar asa "virtual" pe internet si urmarind anumite reportaje la tv.Din ceea ce am vazut si din fotografiile postate de voi, imi dau seama ca este un oras superb, care atrage o gramada de turisti.Daca suntem iubitori ai lucrului manual si dorim sa admiram creatii deosebite sau sa ne surprindem rudele , prietenii cu un cadou deosebit facut manual, Budapesta este locul perfect, unde se pare ca vom gasi produse de calitate, artistice si populare, facute manual sau multe alte obiecte de artizanat.Asa ca, zic eu, nu trebuie ratata orice ocazie ce se iveste de a vizita Budapesta!

    ReplyDelete