October 18, 2012

Evenimente și upcycling / Events and upcycling

Azi am cautat sa va prezentam un termen intalnit tot mai des in ”blogarerile”noastre: UPCYCLING.

Upcycling este  ”procesul de conversie a deseurilor sau de produse inutile in noi materiale sau produse de o calitate mai buna sau pentru o valoare mai buna a mediului” (sursa wiki wiki).
Iata in ce se pot transforma ... pretty cozy, nu?


Today we tried to present you a term more often seen in "blogging": UPCYCLING

Upcycling is ”the process of converting waste materials or useless products into new materials or products of better quality or for better environmental value”(source wiki wiki).
Here is in what they can turn ... pretty cozy, right?

Dopuri pentru vin

Glob


Cu susu-n jos

1 comment:

  1. Buna fetelor! Cu intarziere de o saptamana, reusesc sa comentez si eu la acest articol.Da este o idee geniala, aceea de a transforma deseurile sau produsele inutile, nefolosibile in materiale folositoare, si mai mult de chiar atat decorative.De exemplu , cu inimioara realizata din dopuri de pluta, as decora frumos peretele unei crame de vin, globul l-as vedea asezat la scoala, intr-un colt al laboratorului, fie el de geografie sau de biologie (tinand ca cele doua materii sunt apropiate),iar cu umbrelutele atarnate as decora curtea casei,cu ocazia unei petreceri in aer liber.Va multumesc pentru aceste idei noi, sugestive , cand vechiul si uratul , capata noi valente, daca stim cum sa le folosim.Toate cele bune!

    ReplyDelete