October 11, 2012

Trofee / Trophy

Saptamana trecuta am fost puse in postura de a crea trofee pentru un tur cultural pe biciclete, mai exact pentru concursul Urban Velo organizat de Asociatia Clubul Sportiv “Mad Snails”.  Asadar am avut puse la dispozitie diverse piese de la biciclete si ne-am scos la iveala indemanarea si cheitele - care s-au transformat in mici si mari trofee.
Pozele au fost realizate de Dan Mihai Mustea.

Ne "revedem" la Lunea Creativa cu voie buna!

Last week we were in a position to create awards for a cultural tour on bikes, more exactly for Urban Velo contest organized by Asociatia Clubul Sportiv “Mad Snails”. So we had provided various pieces of the bike and we revealed some skill and keys - which turned into small and large trophies. The pictures were taken by Dan Mihai Mustea.

We "will re:see" eachother on Creative Monday full of joy!




1 comment:

  1. Buna fetelor!...ca de obicei vin cu comment-ul, cu care sunteti deja obisnuite:).Felicitari din nou, pentru aceasta idee geniala.Cred ca ati surprins intr-un mod foarte placut pe toti cei prezenti, dar mai ales, castigatorii, care sunt convinsa, ca nu au mai primit pana acuma, astfel de trofee ingenioase si sugestive, in ton cu specificul concursului.Sa aveti un weekend de vis si astept cu nerabdare sa ne revedem la Lunea Creativa.Va pup si toate cele bune!

    ReplyDelete