May 7, 2013

Decoratiuni cutie chibrituri / Decorations match boxes

Unul dintre cele mai bune lucruri atunci cand ai O prietena care devine THE prietena/colega e ca toate lucrurile bune care ti le doresti pentru tine sa i se intample ei, iar tu sa fii la fel de fericit ca si cum ai trai tu cele intamplate ei.

"Timizii" nostri cititori ne stiu pe noi, fetele de dupa cortina Ocean Handmade si mai ales o stiu pe Carmen care s-a logodit cu Radu. Si pentru prima data de cand organizam, trebaluim si realizam decoratiuni pentru evenimente am avut ocazia sa mesterim decoratiuni doar pe PLACUL si DORINTA noastra.

Inspiratia din spatele acestui design pentru petrecerea de logodna (exceptand frumoasa iubire dintre cei doi) a fost cutia de chibrituri. Deoarece Carmen e Fata cu chibrituri, mereu pasionata de cutii de chibrituri pe care le colectioneaza de nitica vreme.

 Adica e uimitor sa te inspire o cutie de chibrituri aparent banala, din care au iesit decoratiuni pentru locurile invitatilor. Ea a fost creatoarea imaginilor care ne-au captivat tot weekend-ul, totul a fost perfect! Ne-am jucat cu flori, meniuri, galben pastel, alb, lumanari, lamai si cuburi de gheata le-am adunat pe toate cu micile lor detalii si cu increderea ca totul se va imbina coerent in cele din urma. Deci, ne-am bucurat de intregul proces si intarzierea care a venit impreuna cu minutiozitatea si rabdarea aratata de unii dintre noi.
Dovada ne este aceasta galerie si cei 10 invitati. Va lasam pana joi in compania imaginilor cand revenim cu detalii despre, despre...

Bine ne-am revenit și ne-am regasit cu idei simple si cu noi evenimente!


One of the best things when you have a friend who is THE friend / colleague is that all the good things you desire to you to happen to them and to be as happy as you'd be as happier as they are.

Our "shy" readers know us, the girls behind Ocean Handmade curtain  and especially the ones whoooooooo know Carmen, is engaged to Radu. And for the first time since we organize and prepare decorations for events we had the opportunity and aslo the pleasure to craft decorations only on our desire.


The inspiration behind this design for the engagement party (except the beautiful love between the two) was the matchbox. As Carmen is the Girl with matches, matchboxes always passionate that collects them for some time.


That is amazing to inspire a matchbox seemingly trivial, which places guests were out decorations. She was the creator of images that have captivated all weekend, everything was perfect! We played with flowers, menus, pastel yellow, white, candles, lemons and ice cubes we've gathered all their little details and trust that everything will ultimately combine coherently. So we enjoyed the entire process and delays that came with thoroughness and patience shown by some of us.

The evidence is this gallery, the 10 invited to Thursday the company will let you return images with details about .....

Well we're back and we have found with simple ideas and new events!
2 comments:

 1. Dupa o absenta , considerabila as zice eu, revin si eu:), si ....pentru ca primul articol citit pe blogul vostru, este legata de fericitul eveniment ce a avut loc in viata lui Carmen, imi permit sa scriu cu un mesaj pentru ea: Casa de piatra si mult noroc pe drumul , pe care ai pornit! Si pentru ca sa fim in ton cu handmade-ul , ingaduiti-mi sa compar casatoria cu o broderie, la care as zice eu, ati incepeti deja sa lucrati,o data cu aceasta zi speciala.Acesta e inceputul - o revarsare de flori, de verighete si panglici. Acum se iau primele fire de fericire si se cos la locul lor. Nu exista model de urmat. Timpul va fi cel care va aduce apoi si fire de matase si bumbac de toate culorile, fire de aur si argint, si cateodata si noduri de intuneric. Trebuie sa stiti sa le primiti pe toate - si impreuna sa teseti din ele o minune, o forta, o frumusete numai a voastra.
  Te felicit inca o data si.... multe succese in activitatea voastra si promit sa urmaresc blogul vostru de acum incolo si sa revin cu comentarii:)Astept si alte imagini de la eveniment, ceea ce am vazut pana acum este absolut superb.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Asa cum ii raspund unui prieten drag, care apare in viata, sa te incurajeze atunci cand ai nevoie - va multumesc mult pentru gandurile bune si pentru comentariile dumneavoastra pe care le citim cu drag. Frani Rodica bine ati revenit :)!

   Delete