March 17, 2014

Terrarium

Partea care ne place la un terarrium - recipient din sticla care gazduieste plante de dimensiuni mici in conditii controlate - este ca ofera o alta perspectiva plantelor putin costisitoare. Este o combinatie perfecta pentru iubitorii de recipiente din sticla, pietricele si muschi. Mai mult, este o incurajare pentru persoanele care nu au talent spre ingrijitul plantelor.

In cazul evenimentelor ni se pare interesant si provocator sa introduci un element care initial a fost folosit de cercetatori ca si material stintific intr-un mediu care impune o deasavarsire aplicata. Cu siguranta e un detaliu care va fi tatonat in display-urile pentru evenimentele organizate de noi.

Pentru realizarea propriului terrarium va invitam sa urmariti urmatorul video si sa va puneti muschii la treaba.

The part that we like to a terarrium - a glass container that hosts small plants under controlled conditions - is that it provides a different perspective to less expensive plants. It's a perfect combination for lovers of glass containers, pebbles and moss. Moreover, it is an encouragement to people who have no talent to take care of plants. 

In case of events seems interesting and challenging to insert an element that was originally used by researchers as scientifically material in an environment that requires to be fully applied. Certainly it's a detail that will be explored in displays for our events. 


To achieve your own terrarium please follow this video and put your muscles to work.



How to make a terrarium from Randall Garcia on Vimeo.

Cactus terrarium

























No comments:

Post a Comment