March 29, 2012

Alice si cana pentru ceai / Alice and tea cup

Vroiam sa scriu musai  azi despre canile pentru ceai cumparate de la piata. Am ajuns la “Alice in tara minunilor” ca si tema pentru o petrecere pentru copii apoi, mi-am adus aminte de ilustratile facute de Carmen pentru aceasta carte.
Carmen pentru mine este o comoară de artă creativă, insa ea inca nu stie :P.
Incercam sa ne concentram si asupra organizarii petrecerilor pentru copii, aceste proiecte le putem traduce cu usurinta pentru cei mari si ne ofera libertatea de a fi creative.

Apropo de creative, amintesc si despre noua carte a domnitzei Susan Schwake “Art Lab for Kids: 52 Creative Adventures in Drawing, Painting, Printmaking, Paper, and Mixed Media-For Budding Artists of All Ages” .
Cartea contine proiecte a 36 de artisti contemporani si prezinta o lista impresionanta de inspiratie in activitatile destinate copiilor.
Va las sa visati  artisti de toate varstele si "felurile" la weekend cu ochii larg deschisi catre imaginile create de Carmen Marginas (jumatatea Ocean Evenimente).

Sa ne vedem cu bine!






2 comments:

  1. Aici gasiti cartea: http://www.amazon.ca/Art-Lab-Kids-Printmaking-Media/dp/1592537650

    ReplyDelete
  2. Felicitarile mele pentru toate proiectele in care sunteti implicate,pentru tot ceea ce faceti.
    As avea rugamintea, daca se poate, ca acuma ,inainte de sarbatorile de Paste , sa ne surprindeti si sa ne impartartasiti cateva idei de decoratiuni pentru aceasta ocazie, ce le-am putea realiza usor si noi acasa.Eu cel putin , as fii deosebit de incantata sa pot realiza si eu ceva personal, nu doar sa ma limitez doar la ceea ce am achizionat an de an din magazine. Nu zic si acelea , au rostul si frumusetea lor, dar atunci cand faci ceva tu, cu manutele tale, satisfactia ta si a celor din jur este mult mai mare.Va multumesc!

    ReplyDelete