May 24, 2012

Buchete de flori pentru evenimente

Exista un pic de rabdare in fiecare pas care duce la realizarea acestor buchete.
Totul a pornit de la o postare pe Facebook in 1 martie 2012 cu un buchet realizat pentru o persoana draga noua. Am vazut succesul buchetului si am hotarat sa continuam cu crearea lor. Speram sa nu fim considerate lipsite de modestie, insa NE PLAC si le dam doar persoanelor care stim ca le-ar putea aprecia.

Vreau sa adaug ceva, nu stiu cat dureaza crearea unui buchet in florarie si nicidecum nu as vrea sa para ca sunt impotriva lor, insa stiu ca noi realizam un buchet in 6 ore, doua persoane. Asta doar asa ca sa aduc aminte ca lucrurile ideate si create manual au nevoie de mai multa migala decat ne-am putea imagina.

In cazul in care va doriti un buchet avem un concurs care dureaza pana in data de 7 iunie 2012.







Alte modele vor aparea cat de curand pe Ocean Evenimente 









1 comment:

  1. Cuvintele sunt de prisos, caci sunt coplesita de frumusetea acestor flori.Ati reusit sa dati viata unor buchete deosebite, absolut superbe.Va felicit din nou!
    Dovediti, ca de fiecare data de altfel, cu fiecare surpriza, pe care ne-o faceti cunoscuta, prin aceste postari minunate , mult talent, indemanare, rabdare, ingeniozitate, mult bun gust.Sunt convinsa ca e nevoie de atatea ore pentru a realiza aceste lucruri minunate, dar rezultatele sunt spectaculoase.Intr-adevar e nevoie de multa migala, rabdare, timp, pentru a realiza orice lucru manual.Mi-am dat seama si eu de acest lucru, caci " m-am jucat", ca sa zic asa, zilele trecue cu niste hartie , din care am confectionat niste floricele( sunt "pioner " pe acest teren , deocamdata) si intr-adevar, pentru ca sa iti iasa ceva, ai nevoie "putin mai mult", din tot ceea ce am amintit mai sus.
    Inca o data felicitari si un weekend de vis!

    ReplyDelete