May 28, 2012

Medalii din hartie


Hei, sper ca toata lumea a avut un weekend placut.  
Pentru azi am ales un tutorial simplu care poate fi folosit pentru petrecerea de 1 iunie. 
Necesar:
  • hartie
  • buline colorate
  • lipici
  • cutter
  • buna dispozitie :)


Dupa ce v-ati adunat materialele, incepeti prin a impaturi  foaia in forma de acordion. Lipiti capetele si adaugati bulinele pe ambele fete ale medaliei. Desigur, puteti personaliza bulinele cu un scurt text sau cifre.
Sa aveti parte de o saptamana excelenta!









1 comment:

  1. Se spune ca, cel mai frumos anotimp al vietii noastre este copilaria, de aceea ,si ziua , dedicata copiilor, fie ei mari sau mici, trebuie sa fie o zi frumoasa, calda , plina de culoare si voie buna. Ideea sugerata de voi este foarte bine venita si cred ca ar da o nota optimista, vesela,vioaie, petrecerii organizate cu prilejul zilei de 1 IUNIE.Cred ca niste hartii viu colorate pentru medalii, la fel si pentru buline, si niste texte foarte hazlii,adaptate fiecarui copil in parte, ar da pe langa celelalte "ingrediente", un farmec aparte acestei petreceri.
    Si pentru ca, la urma urmei, si noi suntem niste copii, mai mari, imi permit sa va faca o urare de 1 IUNIE: "Sa aveti mereu sufletul pur, zambetul gingas si viata fara griji asemenea unui copil. Si nu uitati,scoateti -va, macar de 1 IUNIE la iveala copilul din voi!...caci, cum spunea Blaga ," COPILARIA ESTE INIMA TUTUROR VARSTELOR."

    ReplyDelete