May 31, 2012

Locuri/lucruri de noi preferate - partea a III-a


Cauti ceva care sa te inspire in aceste zile nehotarate de primavaraUita-te mai departe deoarece avem ceva pentru tine. Dorim sa va incantati ochi cu fotografii realizate in Sighisoara.
Si daca va asteptati la poze cu cele 9 turnuri medievale ramase, ne pare rau, insa va trebui sa le descoperiti singuri, pas cu pas. "La Sighisoara vorbele bune nu strica memoria, nici dintii"!


Sa aveti parte de un weekend splendid de pozitiv!









1 comment:

  1. Va multumesc pentru aceasta idee de calatorie minunata :).Chiar daca pe moment, este doar una “virtuala”, sincer mi-as dori sa pot merge si in realitate. Din ceea ce am vazut in emisiunile televizate si cele relatate de amicii mei, care au vizitat acest oras, mi-am dat seama de faptul ca, Sighisoara este un oras cu totul special, cu un farmec si o frumusete aparte.Ceea ce m-a fascinat, pe langa arhitectura orasului, este pasiunea unor localnici pentru confectionarea diverselor obiecte de ceramica si artizant (asa cum se vede si in fotografiile postate de voi).Prin asemenea lucrari este pastrata si transmisa mai departe traditia si cultura populara specifica acestei zone. Iar pe noi,unii dintre vizitatorii acestor locuri , artizanatul specific zonei sau pasiunea pentru "special", pentru obiectele lucrate manual, gustul pentru frumusetea lucrurilor simple, placerea de a crea o atmosfera calda, vesela si primitoare in caminul nostru, dar si pentru placerea de a face un cadou, un mic simbol, pentru prietenii nostrii de acasa, ne transforma in iubitori de lucruri autentice.
    Iar voua dragelor mele, va multumesc inca o data pentru acest loc minunat, ce l-ati sugerat de vizitat:)
    Va doresc un weekend special, chiar daca este el se arata nehotarat din punct de vedere al vremii, totusi in sufletul nostru sa lasam loc pentru soare!

    ReplyDelete