July 12, 2012

Doneaza o esarfa pentru ReCreativ 10 iulie-1 august 2012

A trecut deja o saptamana de cand Ocean Evenimente promoveaza Doneaza O ESARFA pentru ReCreativ; prin urmare vrem sa folosim aceasta ocazie pentru a va multumi voua, prietenilor nostri entuziasti din Bucuresti, Constanta, Timisoara, Cluj, Sibiu si nu in ultimul rand baimarenilor care va interesati si sustineti initiativa noastra.
 Cu aceasta actiune dorim sa demonstram ca exista un potenţial în mai toate materialele, în special în cele considerate inutile, destinate spre a fi aruncate la coşul de gunoi.

Pentru ca noi avem nevoie de voi pentru a fi Re/Creativi, incheiem pe spusele lui Frank Ocean “When you’re happy, you enjoy the music. But, when you’re sad, you understand the lyrics.”


Va REAMINTIM ca ne puteti dona o esarfa pana in data de 1 august in urmatoarele locuri din Baia Mare: 

  • MUZEUL JUDETEAN de ISTORIE si ARHEOLOGIE Maramures (str. Monetariei, nr. 1-3),
  • Magazinul ALICE in HOBBYLAND (Str. Teatrului 2/12),
  • ALASKA OUTDOOR SHOP (Str. G. Cosbuc 2/1)
  • CREATIV HOBBY SHOP aflat în incinta magazinului Maramureș.



1 comment:

  1. Aprecierele mele pentru aceasta initiativa.Sunt convinsa, ca ati reusit sa treziti interesul multor baimarence, si de ce nu si baimareni:).Va felicit si va astept si cu alte initiative de acest gen, pentru ca , sunt foarte binevenite, si asa cum ati spus-o si voi, "invatam" ca si lucrurile inutile, care stau sa fie aruncate la cosul de gunoi, pot capata o alta viata, un alt rost.
    Eu, personal, voi participa cu mult drag la aceasta actiune, si voi astepta cu multa nerabdare si pe cele care vor urma de acum incolo.
    Sa aveti un weekend asa cum vi-l doriti voi!

    ReplyDelete