July 27, 2012

Festival ReCreativ

Va tot vorbim de surprize si vesti bune din luna aprilie. Tot va promitem sa va spunem secrete si uite ca am ajuns la momentul dezvaluirilor. Ocean Evenimente impreuna cu Asociatia Re/Creativ  organizeaza in perioada 4-5 august Festival ReCreativ.
 Festivalul propune publicului baimarean participarea la o serie de ateliere coordonate de mestesugari cu experienta, designeri si ceramisti care se unesc in aceast "beauté du geste" din dorinta de a populariza "indeletniciri" care sa fie create cu constinta traditiei maramuresene si incarcatura estetica.

Aici va puteti inscrie si afla mai multe despre atelierele care se vor desfasura in cadrul festivalului.
Suntem nerabdatoare sa ne cunoastem!







1 comment:

  1. Acuma am inteles despre ce surpriza era vorba:).Da, intr-adevar, organizarea acestui eveniment este foarte binevenita, si va fi foarte apreciata si bine primita in orasul nostru, mai ales in randul celor care iubesc frumosul si tot ce implica acest festival.Eu ma bucur ca si in orasul nostru exista oameni, care au astfel de initiative si ii felicit din suflet! In ce priveste participarea mea, pe care mi-as fi dorit-o din suflet, nu pot spune nimica insa, pentru ca depinde de plecarea mea in concediu.Dar chiar daca nu voi participa, macar cu sufletul si gandul voi fi alaturi de voi.Va pup si un sfarsit de placut cat mai placut!

    ReplyDelete