July 23, 2012

Steaguri din hartie / Paper Flags

Recunoastem, mapele noastre au devenit un "mic" depozit de hartie. Avem o intreaga colectie de resturi de hartie de la decoratiuni realizate pe parcursul acestui an. Credem ca sunt sanse, in cazul in care citesti blogul nostru, sa ai aceeasi problema. Tocmai de aceea am ales pentru voi azi un tutorial care sa necesite hartie in realizarea lui.

Prin urmare ne adresam azi tuturor iubitorilor de hartie, gazdelor care vor sa isi surprinda invitatii si voua, SARBATORITILOR - pentru ca stim ca azi printre voi avem si sarbatoriti  ;) -.

Necesar:
  • bete pentru frigarui sau scobitori
  • resturi de la hartie decorativa
  • foarfeca
  • lipici

Sa aveti parte de o saptamana care sa va surprinda prin neprevazut.



1 comment:

  1. Da, ce mai..., m-ati surprins si de data aceasta cu acest tutorial.Da este o idee foarte buna, tinand cont ca, ne raman deseori resturi de hartie, si cum noua ne place sa "reciclam " aproape tot ce se poate, ideea realizarii steguletelor e foarte potrivita.
    Asa ca, daca ma gandesc, sa organizez candva o petrecere cu meniu italienesc de exemplu, pot decora masa cu stegelutele Italiei, daca as avea oaspeti din Franta as putea sa-i surprind cu steguletele lor etc.Da e o idee minunata, dar nu pentru ocazia zilei de azi, pentru care programul e facut, o iesire in oras cu fetele... asa ca...poate la anul.Oricum voi considera ideea in sine, un cadou venit din partea voastra, pentru care va multumesc frumos si va doresc o saptamana asa cum v-o doriti si voi!

    ReplyDelete