October 15, 2012

Toamnă cu etichete / Autumn tags

Ne reintalnim la Lunea Creativa si spre surprinderea voastra azi nu va dam nimic de lucru ci vrem sa va oferim un cadou de toamna. Pentru ca stim ca suntem ”urmarite” de multe gospodine si de persoane care sigur apreciaza micile cadouri. Azi va oferim etichete realizate a noastra grafic designer de Carmen Mărginaș.
Suntem nerabdatoare sa petrecem toamna aceasta cu VOI!!!
Descarcati aici. 

P.S. Asteptam pareri si aprecieri.


We meet again at the Creative Monday and because we want to surprise today we will not give you any work but instead we would be glad  to offer you a gift for this season. Because we know that we are "tracked" by many housewives and peoplethat  certainly appreciate small gifts. Today we offer you our labels made ​​of our graphic designer Carmen Mărginaș.
We are eager to spend this fall with you!

P.S. We are glad to recive opinions from you.
Download here

1 comment:

  1. Buna fetelor! Multumim pentru acest cadou de toamna, intr-adevar foarte util ,atat pentru gospodine , si nu numai:).Aceste etichete, frumos realizate de Carmen, si pe care la randul nostru le putem realiza acasa, pentru diverse ocazii, au un farmec aparte, in primul rand ca sunt facute de noi, si ne putem "pune la bataie ",imaginatia si creativitatea ca sa le facem cat mai atractive. Si inca ceva, faptul ca putem scrie pe ele, mai ales in ultima perioada, cand totul este computerizat, imi face o mare placere, pentru ca la urma urmei si scrisul de mana are are o valoare deosebita,are farmecul sau aparte ce nu trebuie neglijat.
    Va doresc o saptamana cat se poate de rodnica!

    ReplyDelete