November 19, 2012

Cu gandul la Craciun / Thinking about Christmas

Ne gandim la Craciun, simtim miros de prajituri si cautam ghiveciul potrivit pentru brad. Asteptam cu nerabdare sa confectionam decoratiunile pentru sarbatorile de iarna. Avem ponturi tricky pentru voi ... inca doua zile de fotografiat si LUNEA CREATIVA revine in prim plan.
Va lasam sa va puneti pe ganduri alaturi de nenea din imagine, desenat de Carmen.


Thinking of Christmas cookies smell and look under the tree pot. We look forward to manufacture decorations for the winter holidays. We have tricky tips for you. Two more days and CREATIVE MONDAYS is in the foreground.

Let you put your thoughts next the image draw by Carmen.

1 comment:

  1. De fiecare data cand ma gandesc la Craciun, ma gandesc,ca la un timp bun, un timp placut, in care trebuie sa fii bland, iertator,marinimos, in care toti incercam sa ne deschidem la unison, din propria voinţă, inimile închise peste an. Apoi, ma gandesc la braduletul , pe care il voi impodobi cu mult drag sila celelalte decoratiuni ,care ma vor ajuta sa imi creez atmosfera de sarbatoare in casa. Nu pot sa nu ma gandesc la colinzile, care rasuna in acea perioada, la clinchetele de clopotei, la zapada, la alegartura de prin magazine, fie pentru a cumpara mici cadouase celor dragi, fie pentru a gasi cele necesare pentru masa de Craciun.
    Si pentru ca, de la an la an,ne dorim un altfel de bradut impodobit, un altfel de décor in casa, anul acesta voi astepta cu multa nerabdare si sugestiile voastre privind decoratiunile de Craciun.
    Dar pana atunci, va doresc toate cele bune si spor la munca , in proiectele, la care lucrati in prezent!

    ReplyDelete