May 22, 2013

Lucruri simple - petrecere de logodna si locuri lucruri de ei preferate

Probabil ca se cuvenea sa scriem despre complexitatea organizarii unui eveniment,cum ar fi spre exemplu o petrecere de logodna pentru a continua postarea din Lunea Creativa. Insa cuvintele se astern din gandurile frumoase pur si simplu, pentru ca asa a si fost petrecerea de logodna  a lui Carmen si Radu.

Printre ingredientele ce ne-au fost la indemana se numara flori potrivite si preferate de logodnica, lista cu accesorii necesare si cutiutele cu chibrituri personalizate cu numele invitatilor, legat de detaliile organizarii, un meniu atent calculat, muzica lor voioasa impreuna cu amintirile care vin odata cu ea.

Credem cu tarie ca fiecare eveniment trebuie celebrat. Asa te vei bucura de prezenta prietenilor, te vei simti "altfel" si vei darui cu mai multa intelepciune lucruri simple.

P.S. Si se pare ca s-au decis pe 10 mai 2014!


Probably ought to write about the complexities of organizing an event such as for example an engagement party to continue posting on Monday created. But words are beautiful litter of thoughts simply because so it was Carmen and Radu's engagement party.

Among the ingredients that we have on hand include suitable and favorite flowers fiancee, list boxes with the necessary accessories and custom matches with guests name, handle organizing the details, menu carefully calculated their music with joyful memories that come with it.


We strongly believe that each event should be celebrated. So you will enjoy the presence of friends, you will feel "different" and you give simple things more wisely.


P.S. And it looks like they decided on May 10th, 2014!


1 comment:

  1. Buna Fetelor!
    Spun inca o data "Felicitari" si "Casa de Piatra" sarbatoritii acestui eveniment, care am toata convingerea ca a fost foarte bine organizat, pana la cel mai mic detaliu,Tinand cont de faptul ca sunteti prietene, ati luat in considerare preferintele pe care le are logodnica, si de ce nu poate si logodnicul si astfel ati reusit sa faceti din aceasta sarbatoare ceva frumos, ceva placut, care sa ramana peste ani, o frumoasa amintire.Sigur la asta se aduaga si priceperea , indemanarea, spiritul practic , simtul estetic , pasiunea pentru handmade , dragostea pentru frumos si multe alte calitati, care va caracterizeaza,
    Cred ca aceasta a fost si parerea invitatilor, si foarte bine ati zis, ca orice eveniment din viata trebuie celebrat, nu trebuie tratat ca o zi oarecare din viata noastra.Este un motiv de implinire, de bucurie in primul rand pentru noi, precum si pentru cei invitati.Am simtit acest lucru si eu acuma, cateva zile, cand am luat parte la celebrarea a 50 de ani de casnicie a nasilor mei de botez, eveniment care, printre altele, m-a facut si mai inteleapta ,si mai puternica.
    Va felicit pentru organizarea acestui eveniment .si va astept cu alte noutati!Un weekend linistit!

    ReplyDelete