March 6, 2014

Decoratiuni verzi / Green decorations

Cum ai putea sa nu te bucuri sa scrii intr-un blog daca nu ti-ar oferi posibilitatea sa strecori  imagini care te-au fermecat?
Vorbim azi despre plante/gradini/terase si toate lucrurile care tatoneaza elementele florale.
Ideile pentru folosirea lor sunt in ordinea brainstormingului si pe masura spontaneitatii de care dispunem: petrecere in gradina,  printuri cu plante de asezat langa candy bar sau pur si simplu pentru decorat camera, un photo shoting pentru moda sau pur si simplu o reteta de prajituri pentru candy baruri care parca necesita un pic de inspiratie pentru o schimbare care se poate transforma intr-o reverenta. A, da! ... mai avem, semne de carte ca si cadouri pentru invitatii tai de la ziua de nastere sau felicitari pentru petrecerea de pensionare a mamei tale.

Noi v-am oferit doar o incursiune printre idei si situatii care iti dau stari de bine, cea mai buna selectie o faci insa tu.

How could you not enjoy writing on a blog if it wouldn't provide the opportunity to sneak pictures that have enchanted you so far? 
We are talking today about plants / gardens / terraces and all the things that  gropes the floral elements. 
Ideas for use are in the order of brainstorming and spontaneity as we have: garden party, plant prints placed near candy bar or simply  to decorate a room, a photo shooting for fashion or simply a recipe of cookies for candy bars that seem to require a bit of inspiration for change that can turn into a bow. Oh, yes! we also have bookmarks as gifts for your guests at birthday or congratulations for your mother's retirement party. 

We have provided only a peek through ideas and situations that give you good feelings, but only you can do the best selection.

No comments:

Post a Comment